Hem / Om Rindab

Om Rindab

Rindab AB (Rindab) har varit ett privat familjeföretag i flera generationer som startade sin verksamhet i mitten av 70-talet med distribution av Warn-vinschar. Rindab är idag en del av Brown & Watson International Pty. Ltd.

Våra varumärken och sortiment har successivt utökats för att täcka tillbehör och utrustning till arbetsfordon och fyrhjulsdrivna fordon, samt extrabelysning.

Rindab verkade även som distributör för fordonet Hummer, samt det militära fordonet HMMWV, i fem länder under 12 år. Vi levererade hundratals Hummer-fordon i Norden samt ett större antal militära fordon.

Rindab är idag distributör för flera marknadsledande varumärken som Vision X, Warn, ARB, IPF, Seikel och Antec. Vi har en nära dialog med de varumärken som vi representerar samt arbetar aktivt med att hitta och utveckla ytterligare relaterade varumärken och produkter.

Läs gärna mer om våra varumärken.

Rindab’s produkter och tjänster håller alltid högsta möjliga nivå av robusthet, tillförlitlighet och säkerhet. Våra återförsäljare och kunder ska alltid få en så bra upplevelse som möjligt. Rindab står för kvalitet i alla led.

Våra produkter används inom såväl civila miljöer som polis, ambulans och räddningstjänst, samt inom militär verksamhet. Vi arbetar med verksamheter i krävande industrier som gruvor, skogsvård och lantbruk. Våra produkter är anpassade för höga krav och påfrestningar.

Rindab arbetar aktivt med att ta fram modellanpassade produkter och lösningar för olika typer av fordon. Vi har ett team av erfarna och skickliga tekniker som gärna samarbetar med våra kunder för att hitta bästa möjliga lösning för dem.

Söker ni en lösning för er fordonsverksamhet? Kontakta oss!

Rindab är certifierad enligt ISO-9001:2015, ISO14001:2015 och ISO45001:2018. Vi har även högsta kreditvärdighet enligt Creditsafe.

För ytterligare information om oss, läs vår Vision & affärsidé samt Kvalitetspolicy. Kontakta oss gärna vid eventuella frågor.

Print Friendly, PDF & Email