Vision X Lighting

Marknadsledande på LED belysning

Med över 1000 artiklar i sortimentet är Vision X marknadsledande på LED belysning för ett flertal applikationer. I sortimentet finner du lösningar för bland annat gruvmaskiner, skogsmaskiner, entreprenad, jordbruk, bilar, lastbilar, transportbilar, MC, ATV, UTV och marin.
Vision X erbjuder även produkter för special applikationer, raffinaderier, parkeringsplatser, flygplatser, industrier, kärnkraftverk och kraftstationer.

Med ett brett sortiment och många års erfarenhet strävar Vision X ständigt efter att deras produkter och tjänster ska uppfylla kunders krav och förväntningar på framför allt tillförlitlighet, säkerhet och kvalitet. Både Svenska och Amerikanska försvaret är några av de professionella kunderna men den bästa referensen är nog ändå NASA som har monterat Vision X på den nya generationens månlandare.

Vill du veta mer om Vision X kan du välja någon av länkarna.

Länken Brand Website tar dig till vår unika Vision X hemsida med mycket information om alla Vision X produkterna och nyheter.

Länken Dealer Webshop tar dig till vår webbshop där våra återförsäljare kan beställa produkter men där det även går att se priser, lagersaldon och information om alla våra produkter.

Länken Outlet tar dig till vår Outlet sida där även du som privatperson kan handla utgående produkter till mycket förmånliga priser.